Golfbaan in eigen huis? Nu kan het!

Wanneer je wilt kunnen gaan golfen? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar toch is het tegenwoordig mogelijk! Met de Flightscope Mevo+ haal je de golfbaan bij jezelf naar binnen!

Golfsimulator

Houdt u van golfen? Wilt u altijd en overal spelen, regen of zon, dag of nacht? Nou, goed nieuws – met een thuis simulator voor golf, de Flightscope Mevo+ kunt u dat doen. Het betere nieuws is dat de golfsimulatoren van vandaag grote vooruitgang hebben geboekt sinds zij voor het eerst in de jaren ’70. Werden geïntroduceerd. Hoewel die vroege golfsimulatoren fundamenteel met netten waren om de bal te vangen, met vooruitgang in computertechnologie, sensoren, en vertoningen, deden dat de golfsimulatoren. Vandaag de dag kunt u thuis genieten van een meeslepende, realistische golfervaring. Je kunt het proberen op verschillende golfbanen van over de hele wereld!

Voordelen

Wat zijn de voordelen van een golfsimulator voor thuis?

Iedereen die van golf houd, droomt ervan om van uit thuis te kunnen golven als ze de baan niet kunnen bezoeken. Door de vooruitgang van de technologie en de verlaging van de kosten van deze technologieën zijn golfsimulatoren voor binnen gebruik redelijk betaalbaar geworden.

Het grootste voordeel is dat u golf kunt spelen wanneer, overal, ongeacht het weer buiten of het tijdstip van de dag. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het niet krijgen van tee-time  in je favoriete baan, omdat je alleen maar de baan in de simulator hoeft te laden en je kan beginnen te spelen op elk moment.

Een ander voordeel van golfsimulators is dat zij u toestaan om golf spelen door het jaar uit te oefenen. Afhankelijk van uw simulatorinstellingen en software kunt u feedback ontvangen over uw swing, het type club dat u moet gebruiken, en andere dergelijke details die u kunnen helpen snel te upgraden en belangrijke verbeteringen aan te brengen.


De andere twee voordelen van de simulators van het thuis golf zijn dat zij betaalbaar zijn en in bijna elke ruimte in uw huis kunnen worden geïnstalleerd. De meeste mensen worden verrast door de kosten om simulators van het het ontwerpen, configureren, en de bouw van het huisgolf te ontwerpen. Er zijn huissimulators voor elk budget, zo kan bijna iedereen een golfsimulator thuis hebben.

Afhankelijk van het type emulator dat je wilt krijgen, zijn ze makkelijk te installeren waar je een beetje ruimte hebt. Nochtans, als u de uiteindelijke ervaring van het huisgolf wilt, kunt u de simulator in de grot van uw man of vrouw installeren en alle „klokken en fluiten” omvatten.

Andere voordelen van het gebruik van een golfsimulator zijn:


Simulators zoals de Mevo en Mevo + kunnen u helpen bepalen welke golfclubs voor u het beste zijn. U kunt uw golfinstallateur bezoeken en verschillende clubs uitproberen om te zien of zijn degenen u momenteel bezit het beste of u een nieuwe reeks moet krijgen.

Simulators zoals de Mevo en Mevo + zijn een geweldige manier om uw golfspel te oefenen wanneer u maar wilt. Het maakt niet uit of het buiten regent, sneeuwt of heet of superkoud is. U kunt oefenen wanneer u maar wilt en werken aan het verbeteren van uw golfvaardigheden.

Simulatoren zoals de Mevo en Mevo + helpen uw golf spiergeheugen te verbeteren. Hoe meer je oefent, hoe meer je hersenen de bewegingen herinneren die je gebruikt als je golft. Na verloop van tijd zult u deze verbeteringen opmerken, omdat ze nauwkeuriger en nauwkeuriger worden wanneer u tijd doorbrengt aan een buitenbaan.

Simulators zoals de Mevo en Mevo + bevorderen de familietijd en de familiespelnachten. U en uw familie kunnen uren plezier hebben met de simulator terwijl u samen tijd van hoge kwaliteit doorbrengt. Wie weet het? Een van uw kinderen zou de volgende Dustin Johnson of Justin Thomas kunnen zijn!
Hoeveel ruimte heeft een golfsimulator nodig?

Wat de ruimtevereisten betreft, zijn er twee algemene concepten. Ten eerste kun je het type simulator kiezen dat je nodig hebt, en vervolgens de grootte gebruiken die het systeem nodig heeft om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte hebt. Een andere optie is om uw beschikbare ruimte te meten en vervolgens te proberen het systeem te vinden dat het beste bij die ruimte past. We zullen de ruimtevereisten binnenkort nader bekijken.

Kosten en benodigheden simulator

U kunt beginnen met een basisinstallatie die minder dan €1.000 kost. U kunt ook gemakkelijk meer dan €70.000 besteden om de uiteindelijke simulatorervaring van het huisgolf te krijgen. Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer het gaat om kosten, moet je beslissen wat het beste past bij uw budget en welke functies je wilt dat de home simulator heeft. Zelf bieden wij de Mevo Flightscope en de Flightscope Mevo+ aan klik hier om daar bij te komen.

Welke materialen zijn nodig voor een Home Golf Simulator?

Er zijn sommige bijzondere materialen u uw de testsysteem van het huisgolf zou moeten construeren. Dit is de plek waar u een breed scala aan keuzes om te bladeren met verschillende schattingen focus. Het belangrijkste wat je zou moeten kiezen is of het testsysteem een lange afstand zal introduceren of aan de andere kant voor het geval je gewoon test en plan op het maken van updates en veranderingen niet te ver weg.

U moet zich herinneren dat de kwaliteit zal verschuiven afhankelijk van de kosten. Op de off-kans dat je begint met minder geschatte materialen, kunt u niet verwachten dat ze net zo lang intact blijven als meer extravagante materialen. Bovendien zullen de materialen die u nodig hebt veranderen, omdat veel mensen hun testsystemen graag aan hun specifieke behoeften willen aanpassen.

Thuissysteem voor golf in het huis.

In vrijwel alle gevallen hebt u de bijbehorende materialen nodig:

U hebt een net- of effectscherm nodig om te voorkomen dat de bal de stoppunten, ramen of andere dergelijke dingen in uw huis bereikt. Bij de kans dat u verwacht een projector te gebruiken, is een effectscherm een fatsoenlijke beslissing. De projector zal de fairway op het scherm reproduceren. De effectschermen kunnen van rond €300 en hoger gaan.

Effectschermen worden bovendien gepresenteerd in een assortiment van maten die langs de verdeler passen in de ruimte die u toegankelijk hebt. U kunt conventionele schermen of gebogen schermen kiezen. Gebogen schermen geven een levendigere en redelijkere ervaring, vooral als je een van de grotere hebt. Het kan ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt dat je op de bijzondere fairway bent die je speelt.

MESH

Mesh is de volgende keuze die je zou kunnen kiezen. De netten zijn enigszins aanpasbaar veronderstellend hebt u een „pop-up” testsysteem nodig die u kunt opzetten, gebruiken, en daarna terzijde leggen wanneer u de ruimte voor verschillende doeleinden moet gebruiken. In het geval dat u op een netto ontwerp regelt, kunt u in elk geval het testsysteem aan een scherm of TV interface koppelen voor uw golf.

Dit is het hart van uw golfsysteem. Het testsysteem dat u kiest, zal van invloed zijn op hoe u uw testsysteem kunt configureren, de upgrademogelijkheden ervan en andere dergelijke factoren. Er zijn eindeloze keuzes om te overwegen.

Testsystemen worden ook wel verzendschermen genoemd. Elk scherm zal verschillende frameworks hebben—de hoeveelheid camera’s en andere dergelijke componenten om u in het golfinzicht te krijgen. Uw financieel plan, toegankelijke ruimte, en uw golfbestemmingen allen spelen hoofdoverweging in het plukken van het juiste scherm van het golfbericht.

Verzendschermen kunnen voor ongeveer $2,000 tot $20,000 of meer gaan. De Golf mevo of Golf Mevo+ zijn goede schermen die in vergelijking met andere schermen redelijk goedkoop zijn, maar toch een vergelijkbare kwaliteit hebben.Als u de ultieme thuis golf ervaring wilt, en u heeft overheadruimte waar u het verzendingsscherm kunt opzetten, zijn de testsysteemen van vandaag erg opmerkelijk en veelzijdig beschikbaar. Bovendien kan het zeer goed worden gebruikt als een indoor voetbal systeem en geeft toegang tot een assortiment van andere leuke games. 

De matten zijn één meer fundamenteel deel van de testsystemen van het huisgolf. Matten verschillen ook in kwaliteit en evaluatie. U kunt matten ontdekken die slechts twee of driehonderd dollars aan degenen kosten die een paar duizend dollars in werking stellen. Veronderstellend hebt u een kwaliteitsmat nodig die zal verdragen, zijn twee van de betere matten rond de golfmat en golfmat. Allebei zijn stevige golfmatten die eveneens goed presteren.

U hebt een pc nodig als functie van uw systeem voor golftests binnenshuis. Een werkstation is het beste als je op projectie gebaseerde naspeling gebruikt om een dominante superieure kwaliteitsdoelstelling over te brengen op een effectscherm. Werkgebieden zijn ook beter als u een multi-projectie-rendementsontwerp hebt, zoals op een effectscherm en een HD-tv-programma.

Pc’s die beter geschikt zijn voor ontspanning op het scherm of een HD-tv-programma. De werkstations zijn bovendien een fatsoenlijk besluit wanneer u een veelzijdig systeem van de golftest nodig hebt u in verschillende ruimten in uw huis kunt opzetten en neerhalen of en ongeveer met u kunt nemen.

Projector

Een ander belangrijk onderdeel van een golftestsysteem is de projector. Er is een breed scala aan projectoren beschikbaar. Degene die je nodig hebt zal vertrouwen op de grootte van de ruimte waar het testsysteem zal worden vervaardigd, de aard van het doel dat je wilt, etc.

Natuurlijk zijn er low-end projecten die je zou kunnen krijgen voor ongeveer €300, maar je krijgt waar je voor betaalt. Bij voorkeur hebt u een projector van betere kwaliteit nodig die de opbrengst van HD-kwaliteit kan overbrengen zoals de golf mevo plus. U moet de projector ook naar de kamer afmeten.

In het geval dat u verwacht middelen in een handig golftestsysteem te plaatsen, hebt u wellicht een simulator nodig zoals de golf mevo plus die in een breed scala aan verschillende omgevingen en ruimten werkt. Bovendien moet u kiezen of u een projector met een niet-compatibel brandpunt of verhandelbare brandpunten nodig hebt.


In het geval dat het homegolf systeem in een gelijkaardige ruimte in het huis zal blijven, dan zou op dat punt niet de uitwisselbare steunpuntprojector werken. Wanneer u het systeem verplaatst heeft u in ieder geval verhandelbare brandpunten nodig.

Uw systeem van de golftest zal programmering vereisen om te werken. Er zijn verschillende programma’s om door te bladeren die onderscheidende fairways, games, enzovoort bevatten, denk eraan dat niet alle producttoepassingen haalbaar zijn met alle testsystemen en projectoren. U moet de overeenkomst met de leverancier van het product bevestigen.

Niettegenstaande de aanpak die u kiest voor uw ruimtebehoeften die we van tevoren hebben onderzocht, zijn er een aantal brede voorwaarden die u moet garanderen dat u aan deze voorwaarden voldoet. In het bijzonder, zou u adequate ruimte moeten hebben om uw golfclubs veilig te slingeren. U zou de clubs liever niet slingeren en lichten, meubels of verschillende artikelen die te dicht bij elkaar liggen raken.

Om de ruimte te testen, blijf in het steunpunt van de ruimte waar u het opzetten van uw systeem van de golftest anticipeert. Neem een club en nabootsing van de bal om te garanderen dat je swing en finish zijn niet beperkt in enige manier. We raden je wel aan om ervoor te zorgen dat alle lampen, meubels en andere dergelijke dingen als eerste ver weg worden verwijderd.

Hoe lang u kunt openlijk slingeren, hebt u ruimte om uw systeem van de golftest op te zetten. Als niet, zult u één meer gebied in uw huis moeten ontdekken dat toegankelijkere ruimte aanbiedt. Buiten het hebben van de optie om uw clubs openlijk te slingeren, zijn er drie extra ruimtedelen u als volgt moet overwegen:

De lengte van de ruimte zou voldoende lang moeten zijn om adequate ruimte voor het testsysteem en de golfspeler over te laten. In de perfecte wereld, hebt u iets als 30 centimer van de verdeler aan het testsysteem nodig, en ongeveer 2,30m tot 3m van het testsysteem tot aan de golfspeler, en ongeveer 1.5m van de golfspeler tot aan de volgende verdeler.

De breedte van de ruimte zal zich op het ontwerp van het golftestsysteem baseren. Als u bijvoorbeeld voor een effectscherm gaat. moet u ervoor zorgen dat de breedte van de ene muur naar de andere voldoende is voor het scherm. We stellen ongeveer dertien meter voor. Desondanks is het haalbaar om een testsysteem in een ruimte met een meer bescheiden breedte te persen, maar toch zouden we geen ruimte voorstellen waar de breedte minder dan 9 of 10 meter is.

Voorts in het geval dat u van plan bent om het testsysteem voor zowel rechts – gegeven als links – gegeven golfspelers te gebruiken, moet u er rekening mee houden dat u minstens 4 meter ruimte nodig hebt.

Hoogte van de kamer

De hooge van kamer zal waarschijnlijk niet zo belangrijk lijken, maar toch wel. U moet adequate ruimte voor de golfbal hebben om te golfen zonder het dak te raken. Bij voorkeur stellen we een ruimte met een lengte van ongeveer 4 meter voor. Op de kleine kans dat je dak langer is dan 4 meter, is alles prima. In het geval dat het minder dan 4 meter is, is het opzetten van een testsysteem onder specifieke omstandigheden denkbaar. Bijvoorbeeld, bij de kleine kans dat u kort bent of een compliment schommeling hebt, kunt u in orde zijn.

Denk er ook over na wie het binnensysteem van de golftest zal gebruiken. In het geval dat u metingen van degenen hebt die het zullen gebruiken, en andere ongeregeldheden, dan, op dat punt, zult u met het basis 4 meter voorstel van de ruimtehoogte moeten voldoen.

U kunt ook altijd contact opnemen als u vragen heeft over de uitleg.