Golf Scooter

Bent u opzoek naar een voertuig om makkelijk van de ene plek naar de andere plek te rijden? Bent u wat minder goed ter been en is het lastig om tot de laatste hole te komen? Is het lastig om te golfen vanwege medische problemen en is dit toch wat je het liefst doet, dan zijn de golf scooters ideaal om toch te kunnen golfen.

Ewheelz heeft verschillende golf scooters met 2 en 3 wielen. Als je lid bent van een golfvereniging speel je voornamelijk golf op jouw golfbaan. Daarom kan het een interessante keuze zijn om een golf scooter of een van de andere voertuigen aan te schaffen zodat je altijd jouw eigen scooter tot je beschikking hebt. Deze kan je dan ook makkelijk uitlenen aan vrienden of familie. Heeft u wellicht wat minder tijd of wilt u toch graag uw potje golf spelen? Met de golf scooters bespaar je veel tijd en kan je razendsnel van de ene hole naar de andere rijden. Het is makkelijk om je golftas in de houder te doen en eruit. 

De verschillende voertuigen die wij hebben om je golftas mee te kunnen vervoeren zijn:

  • Een normale golf scooter dus een scooter met 2 wielen, we hebben scooters met 3 wielen wat zeer comfortabel is
  • Een segway waar je dus op kan staan en je goede balans voor moet hebben
  • Een golfboard met een uniek design
  • Een scooter met een sportief design waar je de golftas aan de zijkant kan doen, we hebben ook scootmobielen met een dak en zonder een dak en we hebben ook nog de standaard golfkar.