Nieuwe technieken

ecooter-var-E2-slider-3

De Ecooter E2 is uitgerust met allemaal nieuwe technieken, hierbij kunt u denken aan de volgende onderdelen:

100% Led verlichting.
Een van de Ecooter E2 technieken is het LED lichtsysteem. Er is gekeken naar de verlichting zodat deze in elke situatie het optimale vermogen gebruikt. Op deze manier heeft u een hogere efficiëntie en een duidelijker zicht.

Energieherstel.
De Ecooter E2 is uitgerust met een regenererende motor. Hierdoor wordt de accu automatisch opgeladen tijdens het remmen met uw voertuig. Op deze manier zorgt de ecooter ervoor dat er zo min mogelijk energie verloren gaat. Zo gaat u dus zo efficiënt mogelijk gebruik maken van uw Ecooter E2.

Schokbrekers en remmen.
De Ecooter E2 is uitgerust met schokbrekers aan de voor en achterzijde. Deze combinatie zorgt voor een groter rijcomfort. De Ecooter E2 heeft een speciale techniek waarbij schokken zeer effectief worden omgezet in comfort. Hierdoor is de rijbeleving van de Ecooter E2 nog beter.

Voor – achterrem combinatie.
De Ecooter E2 heeft zowel voor als achter schijfremmen. Deze combinatie is nog niet eerder toegepast op scooters. Daarnaast zorgt de Ecooter E2 ervoor dat zodra de achterrem gebruikt wordt, automatisch de voorrem ook geactiveerd zal worden.

Door deze nieuwe technieken loopt de Ecooter E2 voor op de huidige trends op gebied van innovatie en technieken. Meer weten over de Ecooter E2? Klik hier.