Ewheelz

bel ons: (0031) 0114 370 030 | info@comm-co.com


Ontdek de toekomst van opladen met het revolutionaire Zaptec Go-laadpunt, afkomstig uit het prachtige Noorwegen. Met slim laden wordt opladen een naadloze ervaring, waarbij je niet alleen geniet van de nieuwste technologie, maar ook bespaart op laadkosten.

  1. Verbind je auto of laadpunt: Eenvoudig je auto of het Zaptec Go-laadpunt toevoegen als een Power-up in de intuïtieve Tibber-app.
  2. Activeer slim laden in de app: Zet slim laden aan en stel in wanneer je de auto weer nodig hebt – laat de rest over aan de geavanceerde technologie van Tibber en Zaptec.
  3. Geniet van lagere laadkosten: Altijd opgeladen tegen de voordeligste tarieven, met een helder overzicht van je laadstatus en kosten in de handige Tibber-app.

Het nieuwe laden: Slim en Efficiënt.

Met Zaptec Go laad je voor de laagste prijs, omdat je auto pas begint op te laden wanneer de stroomprijs op zijn laagst is. Laat je zorgen over overbelasting achterwege dankzij de real-time energiemeter Tibber Pulse, die automatische load balancing verzorgt.

Lekker Helder Overzicht: In de Tibber-app heb je alles wat je wilt weten over het opladen binnen handbereik – van batterijniveau tot stroomverbruik, en natuurlijk je laadkosten.

Geen Zorgen Over Veiligheid: Het Zaptec Go-laadpunt is niet alleen krachtig met een maximaal vermogen van 22 kW, maar ook stijlvol en gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidseisen. Met een Scandinavisch design past het perfect bij elk type huis. Wees gerust, want Zaptec Go is altijd verbonden via wifi en 4G LTE-M, en weegt slechts 1,3 kg.

Intuïtief in Elk Opzicht: Zaptec heeft elk aspect van het laadpunt doordacht, met toegevoegde ledverlichting aan het contact en een centraal geplaatste RFID-lezer. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop, zonder concessies te doen aan veiligheid. Zaptec Go is niet alleen een van de meest gebruiksvriendelijke, maar ook een van de veiligste laadpunten op de markt.


Voordelen:

Gebruiksvriendelijk: De Zaptec Go is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De Tibber-app biedt een overzichtelijke interface waarmee je de laadstatus van je auto kunt volgen en de laadsnelheid kunt regelen.
Slimme laadoplossing: De Zaptec Go is een slimme laadoplossing die automatisch de laadsnelheid aanpast op basis van de beschikbare stroom en de energieprijs.
Dynamische energietarieven: Tibber biedt dynamische energietarieven die variëren op basis van de vraag en het aanbod op de energiemarkt. Dit kan leiden tot lagere energiekosten.


Nadelen:

Beperkte beschikbaarheid: De Zaptec Go is momenteel alleen beschikbaar in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
Prijs: De Zaptec Go is duurder dan sommige andere laadoplossingen op de markt.
Geen telefonische klantenservice: Tibber heeft geen telefonische klantenservice, maar is wel snel bereikbaar via chat en e-mail


Translate »