Impact Screen Premium

596,53

Onze Premium Impact Screen biedt de perfecte combinatie van geluidsreductie, minimale balterugslag, duurzaamheid en haarscherpe beeldkwaliteit. Ideaal voor golf- en multi-sport simulatie, maar ook voor thuisbioscopen. Het scherm is 4K-compatibel, onderhoudsvriendelijk en gemaakt van super duurzaam polyester dat ballen tot 400 km/u weerstaat. Dankzij de geluidsabsorberende eigenschappen is het een van de stilste schermen op de markt. Eenvoudig te installeren door oogjes om de 20-25 cm en verkrijgbaar in standaard- en maatwerkformaten. Perfect voor “doe-het-zelf” projecten!

Maten *

Product price: 596,53
Total options:
Order total:
Category:

Description

Premium Impact Screen: De Ultieme Oplossing voor Golf- en Multi-Sport Simulatie

Onze Premium Impact Screen biedt de beste combinatie van geluidsreductie, beperkte terugslag, duurzaamheid en beeldkwaliteit tegen een betaalbare prijs! Dit is de ideale keuze voor golf simulaties, multi-sport simulaties en thuisbioscopen.

Beschikbaar in Verschillende Maten en Maatwerk

Of je nu een compacte schermoplossing zoekt of een groot scherm voor een indrukwekkende kijkervaring, wij maken schermen op maat die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Super Duurzaam

Onze impact screen is uitvoerig getest en kan ballen weerstaan die met een snelheid van meer dan 400 km/u worden gegooid. Dit maakt het perfect voor intensieve gebruiksdoeleinden.

Onderhoudsvriendelijk

Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze stof eenvoudig te onderhouden. In tegenstelling tot witte schermen, absorbeert deze specifieke stof geen vuil en is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Na transport kunnen er kreuken in het scherm zitten; deze zijn eenvoudig te verwijderen met een stoomstrijkijzer.

Haarscherpe Beeldkwaliteit, 4K Compatibel

De multi-laagse, zeer dicht geweven stof van de Premium Impact Screen is perfect voor FULL HD en 4K-projectie. Of je nu een laser- of LED-projector gebruikt, dit materiaal levert het scherpste, gladste, meest accurate en realistische beeld dat je je maar kunt voorstellen.

Geen Achtergrondscherm Nodig

De 3,5 mm dikke polyester stof is opgebouwd uit drie lagen, wat zorgt voor extra duurzaamheid en sterkte. Dit ontwerp minimaliseert ook geluidsreflecties en vermindert de terugslag van de bal, zodat je een optimale ervaring hebt.

Erg Geluidsarm

Dankzij de dikke stof absorbeert onze impact screen de impactgeluiden van golfballen beter dan enige andere scherm op de markt. Geniet van een stille omgeving tijdens je simulaties.

Eenvoudig te Installeren

Om de installatie te vergemakkelijken, hebben we oogjes geplaatst om de 20-25 centimeter. Hierdoor kunnen de schermen eenvoudig worden bevestigd en op spanning worden gebracht. Dit maakt het ideaal voor “Doe-het-zelf”-projecten.

Maatwerk voor Jouw Behoeften

Wij bouwen een scherm in elke gewenste maat. Of je nu een klein scherm voor een gezellige thuisbioscoop wilt of een groot scherm voor een professionele simulatie-installatie, wij hebben de oplossing voor jou.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw perfecte impact screen te laten maken!