IVA E-GO S2 Bosch

Sale!

Original price was: €1.669,95.Current price is: €1.299,95.

De IVA E-GO S2 is een van de nieuwste elektrische scooters van het merk IVA. De E-GO S2 is een compacte en lichtgewicht escooter welke bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd is! Hij is namelijk voorzien van een aantal luxe snufjes waaronder LED verlichting, een USB aansluiting, een digitaal dashboard, en een uitneembare Lithium accu! Wat ook standaard is inbegrepen in de prijs, is de topkoffer aan de achterzijde van de e-scooter.

Kleur
Uitvoering

ART kettingslot

Windscherm

Alarm

Onderhoudspakket

Accu

Scooter helm

Product price: 1.299,95
Total options:
Order total:
Category:

Description

IVA E-GO S2

Compacte escooter met lage prijs

De elektrische IVA scooter genaamd E-GO S2 is een echte allemansvriend. Hij laat zich namelijk eenvoudig besturen, en het rijcomfort is zeker gezien zijn lage prijs, boven verwachting. Het simplistische design zonder al te veel poes pas maakt hem minder kwetsbaar dan zijn soortgenoten, en bovendien ook een stuk compacter. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in beslag, en is hij zeer goed hanteerbaar.

De E-GO S2 is ook zeer in trek bij mensen met een camper of caravan. Door zijn compacte afmeting en lage gewicht is de IVA escooter ook gemakkelijk mee te nemen op reis. Een passagier meenemen is helaas niet mogelijk op dit model, daar is het zadel net iets te klein voor. Alleen kun je er echter wel prima op zitten.

Geheel elektrisch met veel voordelen

De IVA E-GO S2 is een geheel elektrische scooter. Elektrische scooters, zoals de E-GO S2 van IVA, hebben een aantal interessante voordelen. Om te beginnen rijden ze een stuk goedkoper omdat elektriciteit een goedkopere energiebron is.

Het motorblok is super onderhoudsvriendelijk want er is geen onderhoud nodig! Bij een benzinemotor blok, de tegenhanger van de elektrische scooter, heeft daarentegen minimaal 1x per jaar onderhoud nodig, waarbij niet alleen de olie vervangen moet worden, maar ook bijvoorbeeld een aandrijfriem, rolletjes, op den duur de zuigerveren en misschien wel de cilinder. Bij een escooter ga je daar nooit last van hebben, want deze onderdelen zijn allemaal niet nodig.

De elektromotor bestaat uit een onderdeel en zit in het achterwiel verwerkt. Hierdoor zijn er geen extra onderdelen nodig, en dat maakt de IVA E-GO S2 escooter super onderhoudsvriendelijk.

Lithium accu pakket

Voor de accu heeft IVA een Lithium accu gekozen. De beste accu technologie die je je maar kunt wensen op een escooter is toch eigenlijk wel Lithium. Er bestaat Lithium-ion (Li-ion) en Lithium-Polymeer (Li-Po). In dit geval heeft IVA een Li-ion type gekozen. Li-Po is platter dan Li-ion, en bij de IVA E-GO S2 niet nodig geweest.

Lithium accu’s laten zich snel bijladen, en in zeer korte tijd kun je veel energie erin stoppen. In slechts 2 uur kun je de accu al voor 75% opladen. De accu heeft een voltage van 48V en een stroomsterkte van 20Ah. De totale oplaadtijd ligt rond de 7 uur.

Escooter met 500 Watt elektromotor

Op de E-GO S2 e-scooter zit een 500 Watt elektromotor welke in het achterwiel is verwerkt. De kracht van de onderhoudsvrije (borstelloze) motor wordt direct doorgegeven zonder verlies. Hierdoor kan het rijgedrag ook als iets pittiger worden ervaren.

Ondanks dat 500 Watt wellicht iets bescheiden is, komt de IVA escooter er prima mee vooruit, en ben je vlot op topsnelheid. Het gewicht van de e-scooter zelf ligt namelijk slechts op 51kg!

De S2 kun je alleen kopen als snorscooter, dus de maximumsnelheid is 25km per uur. Een helm dragen is bij de snorscooter niet verplicht.

Hoeveel kilometer haal je op de accu?

Hoeveel kilometer je op de accu kunt halen met deze e-scooter hangt af van een aantal omstandigheden. De buitentemperatuur, rijsnelheid, staat van de accu, tegenwind, en de route (wel of geen helling) spelen allemaal een rol.

Gemiddeld kom je uit op zo’n 60 kilometer wat voor de meeste mensen meer dan genoeg is om van A naar B te komen en weer terug. De accu laat zich vlot bijladen, dus mocht je de terugreis bijvoorbeeld net niet redden, dan kan een half uurtje bijladen al wonderen doen.

LED verlichting en een LCD dashboard

De E-GO S2 escooter van IVA is standaard uitgerust met LED verlichting. De LED verlichting zit zowel aan de voorkant als achterkant van de scooter. Het dashboard is voorzien van een duidelijk en overzichtelijk LCD beeldscherm. Op het beeldscherm lees je in een oogopslag af wat de status is van de accu, hoe hard je rijdt, en de kilometerstand.

IVA E-GO S2 kopen

Wil je de IVA E-GO S2 kopen dan kun je hem bij ons met 1 klik in je winkelwagen stoppen. Extra opties en accessoires kun je ook probleemloos meebestellen. Er zijn allerlei attributen te verkrijgen voor dit model zoals een alarm, een windscherm, of handvatverwarming. Neem voor de mogelijkheden maar eens een kijkje in de accessoirelij